Läkarbesöket

Att gå till doktorn

Prata med din läkare

Om du har problem med erektionen skall du prata med någon som kan mer om detta och som är van att prata om erektionsproblem. Att kontakta en läkare kan kännas genant men många upplever en enorm lättnad över att få diskutera problemet.

Eftersom de flesta som söker hjälp kan behandlas med god effekt oavsett bakomliggande orsak till erektionsstörningen finns det ingen anledning att vänta. När du pratat med din partner rekommenderar vi att du tar kontakt med din husläkare eller någon annan läkare. På sidan sök läkare finner du läkare i ditt län som är intresserade av erektionsproblem och gärna vill hjälpa dig.

Att tala om problemet med din läkare är första steget till behandling – inte minst eftersom erektionsproblem ofta hänger ihop med sjukdomstillstånd som diabetes eller hjärtbesvär.

Du gillar kanske