Att drabbas

Att drabbas av erektionsproblem

Människor diskuterar dagligen sina vardagliga problem, med kollegor på kontoret, med folk i kön i affären, på en chat sida på Internet eller med en medresenär fram och tillbaka till jobbet.
Så varför är det så svårt för människor, som levt ett långt liv tillsammans, delat hem och säng och kanske även gemensamt uppfostrat barn, att prata om en av de mest centrala frågorna i livet, nämligen sex?
När mannens erektionsproblem riskerar att ta bort den närhet som funnits så upptäcker många par att det är svårt eller närmast omöjligt att diskutera detta bekymmer.
När mannen drabbas av erektionsproblem uppträder ofta flera försvarsmekanismer och han försöker ofta intala sig att detta bara är ett tillfälligt problem som kommer att försvinna av sig självt. Många män drar sig dessutom undan beröring och kontakt med sin partner av rädsla för att inleda en sexuell aktivitet som inte kan fullbordas på grund av erektionsproblemet. Detta kan leda till en ond spiral med minskad självkänsla, vilket i sin tur kan leda till depression och isolering.

Detta kan hända vid erektionsproblem

Du gillar kanske